{ // Mirul // }


Tuan Tanah !


Assalamualaikum ! HAI ! salam perkenalan dan persahabatan . terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya . jangan lupa singgah blog si dia kerana si dia yang membuat blog saya ini ! =) .

Home About Follow Dash

Tagboard


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: Amirull

GIVEWAY ERR ! NO COMMENT OLEH MISS IKA
Sondag, 05 Mei 2013 • 04:29 • 0 comments

so , selaku sponsor untuk giveway dibawah nie sudah menjadi tanggungjawab aku untuk promote  selain untuk bagi korang hadiah . so , jom support sesama blogger !

aku cuma copypaste sahaja dari blog asal .
tepat pukul 12.50tengah hari pada hari 5 May 2013 iaitu pada hari mengundi yang akan berakhir pada
 pukul 5 petang ini , berdiri tegaknya saya disini dibawah kipas bervolume 2 sahaja disebabkan mahu 
jimat elektrik  and sejuk kerana hujan disini, saya sarankan awak mengundi ............ 
ok ! stop ! 
membebel pula !

alhamdulilah , akhirnya tertunai juga niat ika nak buat ga pertama yang bertitle
"GIVEWAY ERR!NO COMMENT OLEH MISS IKA"
http://3.bp.blogspot.com/-_sUWqb8snmg/UYUcHMJ39gI/AAAAAAAAAt0/18aHcmhHz74/s1600/ga+1.gif

SYARAT-SYARAT YANG PERLU AWAK PATUHI :

1.tempek banner yang not double cute tu dalam entry awak and backlin banner itu .

2. buat title entry yang bertajuk "GIVEWAY ERR ! NO COMMENT OLEH MISS IKA"

3.follow blog syaika and sponsor :
 syaika | adik mojat | cik teha | ezzatie | izwani | azney | nichi | norasshida sahat | cik amabee | kisahsya | azmirullah |

4. like fanpage syaika and sponsor :


     

5.klik iklan dibawah : *wajib sampai habis loading
a | b | c | d | e | f 

6.follow twitter :
   

7.share gambar :
share ! 

8. anda perlu membuat soalan yang jawabannya akan berakhir dengan "err ! no comment !"

contoh :
soalan : aku dengar kau couple dengan bangla depan rumah kau . betul ke ?
jawapan : err ! no comment !
9.copy link awak and paste di dalam ruang comment saya , dalam entry ini sahaja ! tempat lain tidak dilayan apalagi menyentuhnya .

ok , dah siap buat semua tu ? pastikan awak jujur ya . pastikan awak follow blog and twitter , like fanpage , and share gambar . wajib k . kalau dah buat semua tu , jom terjah hadiah dia pula .

hadiah-hadiahnya ialah :
  • review blog x5
  • bloglist selama 2bulan x5
  • header x7
  • banner blog x4
  • topup rm5x4
  • bracelet x1
  • shawl tribal x2
  • doodle x3
  • potret kecil beserta autograf x2
  • footer x2

jadi , 35 orang pemenang sedang dicari . cepat-cepat rebut peluang ini !!

tarikh mula : 5MAY2013

tarikh tutup : 15MAY2013
 PERLU TERJAH ! *tak wajib pun , cuma sunat je

  • kriteria pemenang yang dicari
  • senarai bakal pemenang *akan diupdate setiap 10 peserta

untuk ga ini , tiada top referral kerana tak adil untuk blogger yang hanya sikit sahaja followernya . and ika akan tengok berdasarkan soalan and entry awak , and kalau terlalu banyak sangat ikut , ika akan gunakan rondom.org .

berita baik untuk sponsor :
sponsor juga boleh ikut join ! 

pesanan untuk awak-awak :
maaf ya kalau banyak sangat yang perlu awak buat . hope ga ini dapat sambutan ramai .





+ +